Støtteforeningen Mesopotamiens Sol siger tak for samarbejdet i 2014

 Tak for samarbejdet i 2014

Uden tvivl har året 2014 været et af det værste år i Kurdistans historie. På grund af angrebene der fandt sted i løbet af året blev mange civile massakreret og mange områder evakureret. Mange tusinder blev nødt til at forlade deres hjem, flygte til mere sikker områder.

Kurderne i Danmark og deres venner med demokratiske demonstrationer og økonomiske hjælp har vist deres solidaritet og medlidenhed med vores nødlidte folk.

Som en støtteforening, Mesopotamiens Sol i Danmark fik vi mange henvendelser fra folk som der vil hjælpe med midler og materialer (tøj, dyne, sko, telt m.m.). Med vores samarbejdespartner, Heyva Sor a Kurdistanê´s velgørenhedsprojekter sendt vi alt indsamlede til områder der var brug for. Om Heyva Sor a Kurdistanê´s nævnte velgørenhedsprojekter kan i finde mere information i organisationens offenliggjorte årsrapport for 2014. Rapporten kan fås som trykt blade eller CD i mange sprog (bl.a. Engelsk, Tysk)

Vi, Støtteforeningen Mesopotamien Sol vil takke alle bidragydere som har hjulpet vores folk i deres svære dage og til sidst vil vi sige;

Tak for samarbejdet i 2014, men husk vores hjælpearbejde fortsætter, vi har fortsat brug for jeres bidrag i fremtiden.

 

Støtteforeningen Mesopotamiens Sol