Pressemeddelelse: Folkemødet med Nikolaj Villumsen‏

Nikolaj Villumsen skal orientere om situationen i Kurdistan ved folkemødet

Enhedslistens forsvarsordfører Nikolaj Villumsen deltager i dag et folkemøde, hvor han skal orientere om situationen i Kurdistan på baggrund af sit besøg for to uger siden.

Folkemødet arrangeres af Sammenslutning af Kurdiske Foreninger i Danmark, FEY-KURD og finder sted torsdag d.13.11.14 kl.18:00 i Dansk Kurdisk Kulturcenter på adressen; Retortvej 45, 1.th, 2500 Valby.

Se mere her;
https://www.facebook.com/events/657354114384522/

Nikolaj Villumsen har i uge 44 været i Nordkurdistan i tre dage, hvor han bl.a. har besøgte ezidiske flygtninge og flygtninge fra Kobané ved grænsebyen Suruç.

Villumsen har været i Kurdistan sammen en europæisk delegation fra ”European Left” (Europæiske Venstreparti) bestående af parlamentarikere fra europæiske venstrepartier.

Delegationen havde blandt andet besøgt den kurdiske by Suruc, som er grænseby til Kobané, der i sidste 55 dage været under ISIS´ angreb.

Delegationen havde i forbindelse med deres tur til Nordkurdistan lovet, at de vil presse regeringerne i deres respektive hjemlande for at der kan etableres en humanitær korridor til Kobané, der verserende kamp imellem kurdiske styrker og ISIS.

Med venlig hilsen
Fey-Kurd, Retortvej 45. 1. th 2500 Valby