Invitation til “Folkemøde med Enhedslistens Delegation til Rojava”

FEY-KURD arrangerer i samarbejde med Enhedslisten et “Folkemøde med Enhedslistens Delegation til Rojava” torsdag den 27. november kl. 18:00.

Enhedslistens delegation har været i Kurdistan fra søndag den 16. til torsdag den 20. november og har holdt møder med peshmerga ministeren i Nord Irak og YPG og YPJ styrker i Rojava. Under opholdet har delegationen blandt andet besøgt flygtningelejre, selvstyrets parlament, menneskerettighedsministeren fra det kristne mindretal og de kurdiske selvforsvarsstyrker.

Kom og høre mere om delegationens tur til Rojava.

Enhedslistens udenrigsordfører, Nikolaj Villumsen, tidl. MF/MEP Søren Søndergaard, Allan Ahmad medlem af Københavns Borgerrepræsentation, udenrigspolitisk medarbejder Eva Flyvholm, samt PYD’ formand Saiar Deriki og PYD’ talsmand Ibis Tas vil orientere os om situationen i Kurdistan ved folkemødet.

Sted: Dansk Kurdisk Kulturcenters lokaler på Retortvej 45.1.th 2500 Valby

Med venlig hilsen
FEY-KURD, Sammenslutningen af Kurdiske foreninger i Danmark