FEY-KURD VİL TAKKE ALLE DEM DER MØDTE OP TIL DEMONSTRATIONEN – Video

FEY-KURD VİL TAKKE ALLE DEM DER MØDTE OP TIL DEMONSTRATIONEN, OG VISTE DERES STØTTE OG SOLIDARITET.

TAK FOR BEVIS FOR VORES SAMMENHOLD.
EN FOR ALLE, ALLE FOR EN!

GLOBAL AKTIONSDAG MOD ISIS – FOR KOBANÊ – FOR MENNESKEHEDEN!

Anerkendte filosoffer, politikere, kunstnere, tidligere Nobel Fredsprismodtagere med flere har erklæret d.1. november for “Verdens Kobane Dag”.

Alle steder i verden er der dannet komitéer og er i den forbindelse organiseret en massevis af demonstrationer.
[KGVID width=”400″ height=”300″]http://www.kurder.dk/nuce/video/02-11-2014-kopenhag-kobane-day.mp4[/KGVID]
Derfor har FEY-KURD arrangeret en tilsvarende støttedemonstration i dag den 1. november i København. Arrangementet startet kl. 13 i Enghaveparken og budskab med demonstrationen var, at vi bakke op omkring Kobane og den kamp, som kurderne udfører mod ISIS, samt at vi tager afstand fra Tyrkiets støtte til ISIS og at vesten skal handle øjeblikkeligt.

Tusindvis af kurdere og deres venner mødtes i Enghaveparken i København V kl. 13.00, hvorfra gik vi til Vesterbros Torv, hvor der afholdt demonstration med taler og m.m.

Under arrangementet har FEY-KURD Læst et brev fra Kobane til demonstranter. Eva Flyvholm har på vegne af Enhedslisten hold tale og opfordret regeringen til at støtte kurderne. Ibis Tas, PYD’s talsmand har holdt en tale på vegne af PYD og informeret om den seneste udvikling i Kobane.

Derefter har Ibrahim Benli hodt en tale på vegne af FEY-KURD, Farhad Shabani på vegne af Komala (Organisation af kurdistans iranske kommunistisk parti), Hawre på vegne YNK/PUK, og der blev holdt en tale på vegne af GORRAN Danmark.

Arrangementet støttes af Enhedslisten, PYD, PJAK, Fokus-A, DKAF, Kurdisk Hus i Odense, Yekitiya Hunermandan Kurd, Dansk Kurdisk Kvindeforening, Hillerød Kurdisk Kulturforening, Kurdisk Ungdom, GORRAN, YNK/PUK, SF-Gladsaxe, Enhedslisten Brøndby, Komitey Danmarki- Komala Zahmatkeshani Kurdestan, Komala (Partiya Koministe Iran ), Horserød Stutthofforeningen, Fredsvagten ved Christiansborg, Budskab fra græsrødderne, OPSAK (Odense Pir Sultan Abdal Kulturforening), Nazim Hikmet Kulturforening,