KOBANÉ OVERGIVER SIG ALDRIG

Demonstration for alle, der ønsker at støtte op om befolkningens kamp mod ISIS i byen Kobanê.

Situationen i byen Kobanê i de kurdiske områder i Nordsyrien er katastrofal. ISIS angriber byen og tusinder af mennesker bliver dræbt eller er på flugt. FN har advaret om en humanitær katastrofe.

Forsvarsenhederne i Kobanê kæmper en modig kamp, for at forsvare deres by og deres demokratiske og mangfoldige samfund. Kom og vis din støtte til dem, og vær med til at kalde til international handling nu.

Nej til ISIS. Ja til demokrati og mangfoldighed.

Arrangementet finder sted fredag den 24 oktober og vi starter på Christianshavns Torv kl. 16.00 og går til Christiansborgs Slotsplads, hvor vi er kl. 17.
Foreløbig talerliste:
Holger K. Nielsen, tidligere udenrigsminister og folketingsmedlem for SF, Nikolaj Villiumsen, folketingsmedlem for Enhedslisten og udenrigsordfører, Ibis Tas, PYD’s talsmand i Danmark og Sores Koyuncu på vegne af de 10 frikendte kurdere i PKK sagen.

Musik: Newzat Tunc, Onder Dag og Apo og DJ

Hovedarrangør: Kurdisk Forum.
Medarrangører: Enhedslisten, SF, FEY-KURD, PYD, PJAK, PUK(YNK), GORAN, Fokus-A, DKAF, Kurdisk Hus i Odense, Yekitiya Hunermandan Kurd, Dansk Kurdisk Kvindeforening, Hillerød Kurdisk Kulturforening, Kurdisk Ungdom, Nazim Hikmet Kulturforening, Folkets Demokratiske Platform, Horserød Stutthofforeningen, flere.