FEY-KURD arrangerer et “protestoptog” til den tyrkiske ambassade.

Lørdag d.11 oktober kl.13 går vi i samlet flok fra Svanemøllen Station til den Tyrkiske Ambassade.

Det gør vi for at gøre opmærksom på Tyrkiets, indtil videre helt utilgivelige rolle i forbindelse med IS-angrebet på Kobané.

Tyrkiet har på alle måder hjulpet IS-terroristerne i kampen mod kurderne, og som om det ikke er nok, gør de alt hvad de kan for at forhindre solidaritet med den trængte civil befolkning i Kobané. Senest er demonstrationer i solidaritet med Kobané mødt med massiv repression og over 20 demonstranter er slået ihjel indtil videre.

Vi ønsker derfor at gøre verden opmærksom på Tyrkiets forbrydelser, og stiller samtidig klare krav til den Tyrkiske regering:

– åben grænsen til Kobané så den internationale solidaritet i form af våben, ammunition, soldater, mad og vand kan nå ind til Kobané.

– Stop al støtte til til terroristerne fra IS.

Kurderne har midt i det uroplagede Syrien formået at skabe et samfund der bygger på gensidig tolerance hvor både kurdere, arabere, kristne, aleviter og andre minoriteter, ikke bare kan leve i fred, men også tager del i det civile liv – dette må og skal forsvares!

Så længe Kobané er under angreb fortsætter vores solidaritet: lad os sammen holde presset på den tyrkiske regering og det internationale samfund.

Grib ind nu, for imorgen kan blive for sent!

Vel mødt!

Til foreninger og organisationer. Skriv venligst til feykurd@gmail.com, hvis I vil være medarrangør.

FEYKURD (Sammenslutning af Kurdiske Foreninger i Danmark)