FAKKELOPTOG FOR KOBANÉ

FEYKURD arrangerer et fakkeloptog på torsdag d. 9.10.14 kl.18:30 for at markere endnu en gang, at herboende kurdere står sammen med kurdere i Kobané. Fakkeloptoget starter ved Rådhuspladsen og vil slutte ved Christiansborg, hvor der vil finde en demonstration sted.

Byen Kobane i Rojava, Nordsyrien har længe været truet af IS´ bander. I sidste 24 dage har terrorbevægelsen IS forgæves forsøgt at overtage byen, idet IS hver gange blev mødt en stor modstand fra kurdiske sikkerhedstyrkere, YPG i byen. Kurderne i Kobané har længe råbt efter hjælp fra internationale samfund i form af avanceret våben for at modstå IS,der er udstyret med højteknologiske logistik. Dog er dette opråb blevet overhørt af den internationale samfund. Mandag aften lykkedes IS trænge ind i byen, hvor der aktuelt foregår intensive kampe ind i byen. Lige nu trues en by med sine 400.000 civile befolkning på livet af terrorbevægelsen IS, som efterhånden er kendt med deres brutalitet.

Grib ind nu, for imorgen kan blive for sent!

Vel mødt!

FEYKURD (Sammenslutning af Kurdiske Foreninger i Danmark)