AKUT HJÆLP TIL KOBANE OG SENGAL (SHINGAL); DONERER OG RED ET LIV!

Vi vil først og fremmest sige tak for jeres donationer. Kurdishinfo skriver, at den kurdiske humanitære- og hjælpeorganisation, Heyva Sor a Kurdistané, har sendt over 250 tons sukker, ris, te, vand, tøj til mænd, kvinder og børn til Sengal (Shingal) i sidste måned. Og i forbindelse med EID den muslimske højtid er der delt kød og mad mm. for 160.000 euro i Rojava.

Danske Bank,
Konto No: Reg. No. 1551- 1841084
Mobilepay: + 45 25 59 94 32

Tusindvis af vores folk er dræbt af IS i SENGAL, kvinder blev solgt, vores børn blev halshugget. Nu er det Kobani, der er under angreb.

Det er dagen i dag vi står sammen, det er dagen i dag vi holder sammen, det er dagen i dag vi kæmper sammen. Derfor opfordrer vi jer alle sammen til at donerer til krigsramte civile mennesker som er i Nød i Sengal og Kobani.

Byen Kobane i Rojava, Nordsyrien har længe været truet af IS´ bander. I de sidste 27 dage har terrorbevægelsen IS forgæves forsøgt at overtage byen, idet IS hver gange blev mødt en stor modstand fra kurdiske sikkerhedstyrker, YPG i byen. Kurderne i Kobané har længe råbt efter hjælp fra det internationale samfund i form af avanceret våben for at modstå IS, der er udstyret med højteknologisk logistik. Dog er dette opråb blevet overhørt af den internationale samfund. Mandag aften lykkedes det IS at trænge ind i byen, hvor der aktuelt foregår intensive kampe inde i byen. Lige nu trues en by med sine 400.000 civile indbyggere på livet af terrorbevægelsen IS, der er kendte for deres brutale fremfær.

IS’ fortsatte terroren i Sengal (Shingal) mod det kurdiske ezidiske folk og i Kobane. Deres umenneskelige handlinger, skaber stadig frygt i området. Hundredevis er blevet dræbt og kvinder solgt som sexslaver, mens hundredetusinder er flygtet fra alt hvad de ejer.

En stor del af vores befolkning som er flygtet fra Sengal og Kobane er i nød og mangler basale ting som vand, mad og medicin. En stor del dem er børn og ældre. Manglen har medført dødsfald og sygdom.

Vi i Støtteforeningen Mesopotamians Sol (Kurdistans Rødekros) mener, at vi alle sammen i denne meget vanskelige og tragiske situation for de ezidiske kurdere og folk fra Kobane har til pligt, til at støtte og bidrage menneskeligt og økonomisk.

Vi opfodrer jer alle sammen til, at bidrager økonomisk, så vi kan hjælpe vores nødlidende folk i Sengal og Kobane.

Med venlig hilsen
Heyva Sor a Kurdistanê & Støtteforeningen Mesopotamians Sol
Adres: Retortvej 45.1.th 2500 Valby
Tel.: 0045 33 22 89 98