Stem personligt på Fatih Baran i Brøndby Kommune

For at få mere indflydelse i din egen kommune stem personligt på Fatih Baran i Brøndby Kommune til kommunalvalg 2013.

Fatih Baran
35 år og uddannet folkeskolelærer
Ansat hos Albertslund Kommune som lærer siden 2008
Formand for Dansk Kurdisk Kulturcenter
Dansk statsborger med kurdiske rødder

Som person har jeg altid været optaget af at påvirke det fællesskab, som jeg var/er en del af. Frivilligt arbejde og politik har derfor altid ligget højt på min prioteritetsliste. I takt med nogle projekter er min interesse for lokalpolitik i de sidste to år vokset, hvorfor jeg nu vælger at stille op for Enhedslisten i Brøndby til kommunalvalget 2013.

Jeg vil kæmpe for mere velfærd. De sidste mange års nedskæringer i kommunerne har skabt et skrigende behov for genopretning af velfærden. Vi vil derfor sammen med mit parti gå ligeledes til kamp mod nedskæringspolitikken. Vi vil være med til at sikre en bedre folkeskole og bedre daginstitutioner, klubber, fritidshjem og SFO’er.

Jeg vil desuden arbejde for at skabe et solidt netværk- og dialog mellem majoritetssamfundet og minoritetsgrupper i Brøndby. Jeg satser på at bidrage til at samtlige borgere i Brøndby Kommune tager aktiv del i livet i byen på samtlige planer. Såvel mit engagement inden for foreningsliv som min kulturelle baggrund anser jeg som nogle yderligere ressourcer, når der skal arbejdes en målrettet strategi i forhold til integrationen af etniske minoriteter inden for kommunens grænser.

På dette grundlag håber jeg på din støtte til at blive valgt ind, således jeg har rum til at realisere mine planer for Brøndby Kommune.

Med venlig hilsen
Fatih Baran