FOLKETS DEMOKRATISK PLATFORM MØDER SIT FOLK

Kære venner,
Flere organisationer og foreninger, der repræsenterer forskellige befolkningsgrupper fra Tyrkiet i Danmark, har valgt at danne en platform under navnet “Folkets Demokratiske Platform”. Platformen har til formål at være en aktiv medspiller i samfundsdebatten i Danmark, samt at følge den politiske udvikling i Tyrkiet tæt. 1 november 2013 kl. 18:30 afholder Folkets Demokratiske Platform et informationsmøde for at præsentere platformens projekter og formål.

Samtidig har vi inviteret kandidater med etnisk kurdisk- og tyrkisk baggrund til kommunalvalget i Danmark, der finder sted d.19. november 2013. Kandidaterne får ved mødet lov til at præsentere sig selv og deres visioner i forhold til kommunalpolitik.

Vel mødt!
Dato: 01-11-2013​Tid: 18:30​Sted: Strandgårdskolen ​Ishøj Søvej 200, 2635 Ishøj

Med venlig hilsen

Folkets Demokratiske Platform