INDKALDELSE TIL DANSK KURDISK KULTURCENTER(DKK-C) ORDINÆR GENERALFORSAMLING

Kære Medlem
Hermed indkaldes du til dette års ordinære generelforsamling, som finder sted søndag den 14 april kl. 13:00 på Dansk Kurdisk Kulturcenters lokaler på Viktoriagade 16, 1665 København V.

Året 2012 har for herboende kurders vedkommende været et år, hvor vores engagement og vores trofaste indstilling for den demokratiske kamp sat til prøve.

Udover den danske domstol har år 2011 dømt ”kurdernes fri stemme- ROJ TV” til at være talerør for ”terror”, har vi i 2012 oplevet, at den danske anklagemyndighed og det danske politi i tæt samarbejde med tyrkiske myndigheder har anholdt 8 af vores aktive foreningsfolk med beskyldninger om finansiering af kurdisk oprørsbevægelse PKK. Det danske politi har ved anholdelserne valgte at gå til værks på en måde, der mindede meget om den behandling, som kurderne ellers bliver udsat for i de tyrkiske -, iranske- eller syriske gader. Både politiets adfærd ved anholdelserne ud fra hvad de anholdtes familiemedlemmer erfarede og den grusomme måde, vores kulturcenter DKK-C blev ransaget, fik os kurdere til at tvivle på, hvorvidt vi er sikret med de samme demokratiske rettigheder, som vi ellers er så stolte over her i Danmark.

Vi vil hermed takke for vores kurdiske samfund i Danmark, der har med deres engagement trodset myndighedernes pres på kurdiskeorganisationer, politiske aktive folk samt kurdiske erhvervsfolk. Ved at stå sammen har kurderne endnu en gang vist, at deres styrke ligger i at være et solidarisk folk. Trods al den pres fortsatte vi som Dansk Kurdisk Kulturcenter med vores samtlige kulturelle og sociale aktiviteter som hidtil. Svære tider, har også bragt os kurdere sammen, som kommer fra alle fire dele af Kurdistan.

Vi ser frem til din deltagelse til vores generelforsamling, hvor du har mulighed for at komme med din mening omkring, hvordan DKK-C i år 2013 bedre kan arbejde for kurdernes interesser i Danmark.

Dagsorden:

1. Åbning
2. Valg af dirigent
3. Læsning af aktivitets, afgift og indtægts rapport
4. Godkendelse af regnskab for 2012
5. Valg af bestyrelsen
6. Indkomme forslag (diskussion)
7. Eventuelt

Med venlig hilsen
Dansk- Kurdisk Kulturcenter