LØSLADT JOURNALIST: “FORTSÆTTER DER HVOR JEG SLAP”

LØSLADT JOURNALIST: “FORTSÆTTER DER HVOR JEG SLAP”

ANF/Firatnews’s Journalisten Ismail Yildiz udtalte efter, at han lige var blevet løsladt, at han ville fortsætte med sit arbejde, der hvor han slap sidst.
Ismail Yildiz understregede, at selvom han og andre var løsladt, så følte de sig ikke frie, da retfærdigheden ikke var sket.
Ismail Yildiz blev anholdt under den såkaldte KCK-sag, som startede i 2011.

İsmail Yıldız: “Er glad på min egen og min families vegne, at jeg er blevet løsladt. Men det er meget bekymrende, at en masse uskyldige mennesker stadig sidder indespærret, så frie føler vi os ikke helt”.

Det handler ikke kun om anholdte journalister, men over 10.000 politiske aktivister deriblandt folkevalgte parlamentetsmedlemmer og borgmestre.
Først når disse 10.000 mennesker bliver løsladt vil der være tale om retfærdighed.

Ismail Yildiz vil fortsætte med, at formidle om undertrykkelsen af kurderne, da det er en hjertesag for ham. Den kurdiske sag er en del af hans liv og det vil det fortsætte med at gøre.

Der sidder stadig ca. 60 journalister indespærret og Tyrkiet er pt. det land, hvor der sidder flest journalister i fængsel. Iblandt de tilfangetagede journalister befinder ANF-journalist Zeyney Kuray sig også.

Skrevet af: Leyla Dicle
Kilde: Firatnews.com/ANF