Kurdisk Kvindeforening; Vi ønsker retfærdighed

For at få de franske myndigheder til at finde mordere bag drabet på 3 kurdiske kvinder, der blev likvideret i Paris den. 9. januar 2013 er der igangsat en kampagne med navnet “Vi ønsker retfærdighed”. Som led i denne kampagne arrangerer Kurdisk Kvindeforening i København en demonstration foran den franske ambassade i København d. 20. februar 2013 kl. 14:00.

Med denne demonstration håber vi som Kurdisk Kvindeforening på at tilskynde de franske myndigheder til at finde de ansvarlige for massakren frem.
De tre kvindelige kurdiske politikere blev onsdag den 9. januar dræbt på grotesk vis på Kurdisk Informationsbureauets kontor i den franske hovedstad Paris. Disse kvinder, der i mange år har kæmpet ihærdigt for kurdernes rettigheder og for demokrati og fred i Tyrkiet, var; Sakine Cansiz, medstifter af Kurdisk Oprørbevægelse PKK, Fidan Dogan, Medlem Kurdisk National Kongres (KNK)fra Paris og Leyla Söylemez, politisk aktivist.
Kurdisk Kvindeforening opfordrer herboende kurdere og de samtlige demokratiske kræfter i landet til at støtte op omkring initiativet og udvise solidaritet.

Dato: 20.2.2013
Sted: Den Franske Ambassade
Kongens Nytorv 4, København
Tid: 14-00

Med venlig hilsen
Kurdisk Kvindeforening