DEMIRTAS: ”EN PERMANENT FRED KAN SKABES AF ÖCALAN”

BDP-formand Selahattin Demirtas pointerede endnu en gang, at en vedvarende fred kan skabes af Öcalan og den dialog staten skaber med ham. Årsagen er til dette er, fordi PKK lytter til Öcalan og at store dele af det kurdiske folk stadig anser Öcalan, som deres leder. Demirtas: ”Lige så snart vi nævner disse ting, så råber folk om, at vi vil dele landet, men i bund og grund så ønsker vi fred, frihed og demokrati. AKP skal vise et større engagement i en kommende fredsforhandling og vise at de vil det inderligt”.

Demirtas ønskede, at man med det samme stoppede de politiske og militære operationer. Samtidig blev der gang på gang understreget, at løsningen for en permanent fred fandtes på fangeøen Imrali – øen hvor Öcalan befandt sig på.
Det kurdiske folks ønske om fred, frihed og demokrati har aldrig været større. Kurderne ønsker frihed til deres leder Öcalan, da han bl.a. har magten til at skabe en permanent fred. Denne historiske periode skal udnyttes optimalt, da freden kun er til gavn for alle parter.

Skrevet af: Leheng Mirxan
Kilde: Firatnews.com/ANF