ALLE 7 KURDERE LØSLADT IGÅR!!!

LØSLADELSEN AF DE 7 KURDERE SKABTE EN STOR GLÆDE HOS KURDERNE. FØLELSEN AF AT DET KAN BETALE SIG, AT KÆMPE FOR SIN SAG HAR FÅET EN BETYDNING FOR KURDERNE. SAGER SOM DISSE HVOR VI STÅR SAMMEN STYRKER VORES FÆLLES SAG

IGÅR DEN 18. DECEMBER BLEV SAMTLIGE 7 KURDERE LØSLADT AF MYNDIGHEDERNE. DENNE NYHED SKABTE STOR GLÆDE IBLANDT KURDERE OG STØTTERE AF DEN KURDISKE SAG. DE 7 ANHOLDTE KURDERE VAR POLITISKE AKTIVE I DEN KURDISKE SAG OG ØNSKEDE AT GØRE EN FORSKEL. DE BLEV ANHOLDT, FORDI POLITIMYNDIGHEDERNE MENTE, AT DE HAVDE INDSAMLET PENGE IND TIL PKK. KURDERNE ANSER PKK, SOM FREDS-, FRIHEDS- OG DEMOKRATIKÆMPERE, DA DE KÆMPER FOR KURDERNES SAG OG STORE DELE AF DET KURDISKE FOLK ER OVERBEVIDSTE OM, AT UDEN PKK VAR DEN KURDISKE SAG ALDRIG STÅET SÅ STÆRKT SOM DEN GØR NU.

DE 7 ANHOLDTES RETSSAG VIL STARTE IGEN I AUGUST 2013 OG MENES AT SLUTTE FEBRUAR 2014.

SKREVET AF: MIRXAN LEHENG