Sultestrejken stoppet

Efter opfodring fra PKK-leder Abdullah Öcalan har de sultestrejkende i dag stoppet Sultestrejken. Abdullah Öcalan mødtes igår med sin bror Mehmet Öcalan, hvor han opfodrede folket til at stoppe sultestrejken, da man havde nået sine mål.

Kurderne har endnu en gang vist, at Abdullah Öcalans velbefindende og ord har en meget relevant rolle for den enkelte kurder.
Kurdere i hele verden er overbeviste om, at Öcalan er den rette person til at løse den mangeårige kurdiske problematik i Tyrkiet.

Havde Öcalan sagt fortsæt med sultestrejken, så var folk fortsat med det og det skyldes hans enorme værdi for det kurdiske folk.
Öcalan har siden 1993 ønsket at skabe en dialog med Tyrkiet og har gentagende gange erklæret våbenhvile, men det er gang på gang blevet nedslået og afvist af den tyrkiske stat.

Uden Öcalan kan den den kurdiske konflikt ikke løses på bedstevis for alle parter. Öcalan har magten til at løse konflikten og det er endnu en gang blevet bevist ved den seneste handling (hans opfodring om at stoppe).

Skrevet af: Leheng Mirzan