STØT DE SULTESTREJKENDE OG DUK OP KL. 11 PÅ CHRISTIANSBORGS SLOTSPLADS

700 kurdiske politiske fanger har nu sultestrejket i de sidste 58 dage i de tyrkiske fangsler. De fleste af dem befinder sig i en kritisk tilstand, hvorfor de kommer tættære på døden hver eneste sekund. Sultestrejken er på ubestemt tid indtil det tyrkiske regime anerkender det kurdiske sprog og identitet i deres forfatning, samt at fængselsvilkårerne for Öcalan bliver forbedret.
Derfor mød op imorgen og vis din støtte og respekt for de ca 700 sultestrejkende kurdere
REJS DIG før det er for sent!!!
Imorgen er det 59.dag, at de ærefulde mennesker satte deres liv på spil for at skabe en lysere fremtid for os kurdere. Lad os stå sammen i denne hårde tid! Lad os vise at vi ikke vil bøje os for noget som helst, som vi har ret til fra livets start!!!!!
REJS DIG før det koster menneske liv!

Sted: Christiansborg Slotsplads

Tid: 11:00 FREDAG DEN 9. NOVEMBER

FOKUS-A