BDP-PARLAMENTARIKERE OG BDP-BORGMESTER DELTAGER I SULTESTREJKEN

I går deltog 6 BDP-medlemmer i den nu 61 dage igangværende sultestrejke. De 6 deltagende er Diyarbakir borgmester Osman Baydemir, samt parlamentarikerne Sirri Süreyya Önder, Gülten Kisanak, Aysel Tugluk, Adil Kurt og Sabahat Tuncel.
BDP-formand Gülten Kisanak sagde, at de ville med deres deltagelse vise omverdenen alvor af sultestrejken. Kurdernes krav skal efterkommes hurtigst muligt og hvis ikke Tyrkiet begynder, at tage initiativ til en løsning, så vil det fører til dødsfald iblandt de sultestrejkende. Hvert eneste individ vi mister er staten ansvarlige for, hver eneste person der påvirkes fysisk og psykisk er staten ansvarlig for. Så tag at vis ansvar over for dette lands borgere og lyt til deres krav. Kisanak understreger, at man deltager i sultestrejken så længe de fængslende fortsætter.
For et par dage siden deltog BDP-parlamentarikerne Emine Ayna og Özdal Ücer også i sultestrejken.

Skrevet af: Azad Sahin