Presset på Kurdiske erhvervs drivende i Danmark er på det seneste intensiveret

Efter at de 7 politiskaktive kurdere blev anholdt er presset på de kurdiske erhvervsdrivende i Danmark på det seneste intensiveret. Det danske politi spørger bl.a. kurdiske selvstændige om de kender de 7 anholdt og om de er blevet tvunget til at betale til dem. Således prøver man, at gøre de 7 uskyldige kurdere skyldige i en meget uretfærdig retssag.
De 7 kurdere som blev anholdt den 18. september i København og omegn og deres retssag menes at afsluttes den. 30. oktober. Næsten en måned af deres fængsling har været foregået i isolation.
Med denne udførelse fra myndighederne og politiet prøver man, at kriminalisere kurdere pga. deres udførte politik (kampen for fred, frihed og demokrati) og denne behandling tager samtlige kurdiske foreninger afstand fra og derfor vil de i fællesskab protestere over for en sådan politik. Denne protest vil blive fremvist ved en pressemeddelelse den 29. oktober foran Østre Landsret og er udarbejdet af DKAF (Dansk Kurdisk Arbejdsgiverforening) og FEY-KURD (Sammenslutningen af kurdiske foreninger i Danmark).

Foruden pressemeddelelsen vil der den 29. oktober igangsættes en 2-dages sultestrejke for at vise sin støtte til de næsten 800 politiske fangere, som siden 12. september har sultestrejket.
FEY-KURD opfordre alle kurdere i denne tid til, at vise sin støtte og sympati, og derfor bør alle på enten den ene eller anden led dukke op og dermed være med til, at vise Danmark og resten af verden, at kurdernes kamp for fred, frihed og demokrati ikke er forgæves. Tiden vi befinder os i er en prøve for det kurdiske folk til at vise, at vi er de undertrykte og at vores sag er en sag for retfærdighed, samt at vi ønsker en fredelig løsning på konflikten.

ROJ-TV-RETSSAGEN STARTER DEN 29. OKTOBER
Den 29.oktober starter retssagen mod ROJ-TV og til det kan man pointere, at der op til retssagen er lagt et gevaldigt på herboende kurdere med de seneste anholdelser og presset på de erhvervsdrivende. Sagen mod ROJ-TV startede september 2010 og 14. december 2011 fik ROJ-TV en pengebøde på 5,2 mio. kroner. ROJ-TV protesterede over beslutningen og sagen bliver som nævnt tidligere genoptaget i Østre Landsret 29. oktober.

KILDE: FIRATNEWS.COM/ANF