Den tyrkiske indenrigsminister kvajede sig igen i parlamentet!!!

Tyrkiets kontroversielle indenrigsminister İdris Naim Sahin, gjorde igen uheldigt opmærksomhed på sig selv, da han fra talerstolen i det tyrkiske parlament viste billeder af en mand der spiste svinekød, hvorefter han indirekte påstod, at kurdere spiser svin og bør ikke kaldes muslimer.
Det kurdiske parti BDP kræver omgående indenrigsministerens afgang, da han efterhånden ydmyger og nedgøre kurderne i enhver sammenhæng. Hvordan kan man betragte det, at spise svinekød som noget negativt. Alle mennesker er født frie og lige, og kan selv bestemme hvad de kan spise og ikke spise. Det vigtigste er respekten og accepten af hinandens forskelligheder. Det er ufatteligt, at en minister i parlamentet, som skulle være symbolet for demokratiet, udtaler sig på denne udemokratiske måde. Hvor er respekten for de mennesker i Tyrkiet, som spiser svinekød?

I kølvandet på den seneste diskussion hvor indenrigsministeren har beskyldt kurdere for at spise svinekød, afslører den kurdiske netavis Firatnews meget pudsigt, at AKP indenrigsministerens eget parti, har ind-kategoriseret svinekød som godkendt fødevare i begrænsede områder, samtidig med at partiet har givet tilladelse til at opdrætte en million svin. Der befinder sig pt. ca. 87 svinelandbrug i Tyrkiet. Det kan man da kalde for dobbeltmoral af værste skuffe.

Idris Naim Sahin udbreder med sine meninger kun had og og fremviser absolut ingen respekt for anderledestænkende. En minister som ikke hører til i et demokrati, da han er ekstrem snæversynet og udemokratisk i sine holdninger. Enten tænker og er man som ham eller også er man imod ham.

Længe leve demokratiet og ytringsfriheden. Gid alle mennesker på denne jord kunne respektere hinanden og lærer at leve side om side.

 

KILDE: FIRATNEWS ANF