Kurdiskundervisning – kend dit sprog og din kultur!!!

Siden februar har der været kurdiskundervisning om søndagen fra kl. 11-13 – med meget stor succes. Undervisningen bliver tilrettelagt af den kurdiske underviser Mustafa Kaplan. Undervisningen tager hensyn til elevernes niveau således, at alle elever kan være med. Der er plads til alle og det vigtigste er jeres ønske om, at styrke jeres modersmål og dermed få et bedre kendskab til den kurdiske kultur. Uden kendskab til ens sprog og kultur vil man aldrig kunne føle sig som et helt menneske. At lærer det kurdiske sprog er et klart tegn på og ikke mindst et budskab til resten af verden om, at ingen stater kan assimilere os og at vi altid stå inde for vores sprog og kultur.

I er velkommen til at dukke op og se om det er noget for Jer. Adressen er Viktoriagade 16.C København 1665 – Dansk Kurdisk Kulturcenters lokaler.