KON-KURD opfodre alle til, at deltage i demonstrationen fra Mannheim-Strasbourg

Sammenslutningen af Europas Kurdiske Foreninger KON-KURD har i dag gennem en pressemeddelelse udmeldt om demonstrationen, som starter d. 31. marts i Mannheim (Tyskland) og slutter d. 4. april i Strasbourg. Demonstrationen er planlagt af den kurdiske ungdom og med budskabet: ”Fred og kun fred”. Til demonstrationen deltager mere end 170 foreninger og organisationer, samt 10 føderationer.

Demonstrationen er også med henblik på den seneste politiske udvikling i Kurdistan. Endvidere er der et klart ønske om ”Frihed til Öcalan” og en anerkendelse af kurdernes politiske status, samtidig vil man gøre opmærksom på de ikke-tidbestemte sultestrejker som startede tilbage til d. 1. marts.

Kurderne vil også fortælle omverdenen, at den kurdiske leder Abdullah Öcalan stadig den dag i dag er isolationsfængslet og at hans forhold i fængslet kun er blevet hårdere. Öcalans situation er både informeret til IHD (Tyrkiske Menneskerettighedsorganisationer) og CPT (Europarådets Komité til Forebyggelse af Tortur). Foruden er d. 4. april Abdullah Öcalans fødselsdag og derfor også en betydningsfuld dag for kurdere.
D. 4. MARTS VIL DER I STRASBOURG VÆRE EN KÆMPE SAMMENKOMST

Derfor er det vigtigt, at alle deltager i denne protestdemonstration og viser sin sympati og støtte til friheds- og fredskampen. Kurderne vil protestere mod undertrykkelse af kurderne, samt mod det politiske, militære og kulturelle pres som de dagligt bliver udsat for. Hermed siger kurderne i fællesskab: ”Nok er nok” og ”Fred og Frihed er det eneste der tæller”.

HUSK AT DELTAGE I DENNE MEGET VIGTIGE DEMONSTRATION.
KILDE: ANF NEWS AGENCY